Voor een alleenstaande moeder met een dochtertje van 8 en een zoontje van 5 zoeken we voor ieder kind een steungezin in Heerhugowaard.De moeder zou deze hulp goed kunnen gebruiken, want ze voelt zich al langere tijd uitgeput. Er is geen andere familie of vrienden in de buurt waar deze moeder een beroep op kan doen. Alle zorg komt op haar schouders terecht en ze heeft het hard nodig om zelf ook af en toe even ‘op te laden’.

Beide zijn het vrolijke kletskousen. Het dochtertje houdt van zingen, dansen klimmen en knutselen. Het jongetje is een gevoelig mannetje, lekker actief en heeft veel gevoel voor humor. Hij is dol op alles met wielen, lego bouwen, kleuren en puzzelen.

Zijn jullie een gezin, met kinderen in dezelfde leeftijdscategorie of ietsje ouder, waar deze schatjes welkom zijn?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin voor ieder van de kinderen, dat:

  • Deze kinderen een keer in de twee weken in het weekend een dagje mogen komen, misschien zelfs in de toekomst overnachten;
  • In Heerhugowaard woont, liefst in (de buurt van) de Planetenwijk;
  • Kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar heeft, of liever zelfs ietsje ouder.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Corina, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Dijk & Waard, via corina@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-40 86 89 86.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.