Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lieve meid van 10 jaar zoekt Buurtgezinnen een gezellig steungezin in Opheusden.
Het meisje woont samen met haar ouders en zij hebben met elkaar al behoorlijk wat meegemaakt.
Op dit moment gaat het goed met de moeder. In het verleden is zij echter weleens opgenomen, en was zij langere tijd van huis. De angst dat dit nog eens gebeurt, is aanwezig bij het hele gezin. Het zou voor iedereen fijn zijn als dit meisje bij een vertrouwd gezin welkom is. Mocht die angst dan waarheid worden, dan is er de geruststelling van het vertrouwde steungezin.

Dit meisje is rustig in een onbekende omgeving. Als ze zich meer op haar gemak voelt, komt ze losser en ontpopt zich dan als een heuse kletskous. Ze is creatief, houdt van knippen en plakken en kan daar uren zoet mee zijn. Deze meid houdt van gezelligheid en is graag onder de mensen.

Staan jullie voor haar klaar?

Profiel steungezin

Wij zoeken een christelijk gezin in Opheusden:

  • Waar dit meisje 1x per week vanaf 16.00 uur kan komen spelen en mee kan eten;
  • Dat een meisje heeft in de leeftijd van 9-12 jaar;
  • Waar dit meisje wat vaker welkom is op de momenten dat het met haar moeder wat minder goed gaat.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.