Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Vol enthousiasme heet dit vrolijke mannetje mij welkom. Voor ik het weet zitten we te kwartetten. Bij iedere kaart zoekt hij in zijn speelgoedcollectie een bijpassende auto. Wat een gezellig mannetje; hij maakt plannen en kletst er flink op los. Samen spelen vindt hij heerlijk! En als ik even later verder praat met zijn moeder, hoor ik dat hij zowel binnen als buiten leuk kan spelen.
Zijn jonge moeder heeft al veel meegemaakt in haar leven. Het gezin woont pas sinds kort in Amsterdam-West waar zij, haar zoontje en oudste dochter nu een eigen plekje hebben gekregen. Daar krijgt ze ook de juiste hulp om haar leven op de rit te krijgen. Dit kost veel energie en daarom is wat rust voor haar heel welkom.
Ze heeft weinig mensen in haar omgeving, waar ze op terug kan vallen.
Graag komt ze in contact met een liefdevol en actief gezin, dat een band wil opbouwen met haar zoontje. Een plek waar hij zich veilig voelt en lekker kan spelen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een liefdevol steungezin in Amsterdam-West;

  • Dat bij voorkeur op woensdagmiddag na school een paar uurtjes beschikbaar is voor deze jongen;
  • Met kinderen, het liefst rond dezelfde leeftijd;
  • Dat het leuk vindt om soms met deze moeder te kletsen over opvoeding.

Bijzonderheden:

  • Deze kleine man heeft ook nog een grote zus van 11 jaar. Voor haar zoeken we een vlotte steuntante die zin heeft om creatief aan de slag te gaan samen. Meer weten? Lees hier haar oproep

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.