Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een vrolijke en stoere meid van 8 en haar leuke moeder zoeken we een gezellig steungezin.
De moeder is na haar scheiding met haar dochter in Lunteren komen wonen en kent hier helaas nog weinig mensen.
Het is een gezellige vrouw die openstaat voor een leuk contact met andere ouders. Wat zou het heerlijk voor haar zijn om af en toe op een ander gezin te kunnen terugvallen.

Het meisje vindt het leuk om met andere kinderen van haar eigen leeftijd te spelen. Omdat ze zelf geen broertjes of zusjes heeft zou het mooi zijn als ze kan meedraaien in een ander gezin.

Haar belangstelling is heel breed. Ze houdt van creatief bezig zijn, spelletjes doen, buiten spelen en ze is ook nog eens muzikaal!
Zijn jullie dat gezin waar zowel de moeder als het meisje een warme band mee op kunnen bouwen? Helpen jullie ze een beetje de weg kennen in de buurt? Neem dan contact op, dan maken we snel kennis!

Profiel steungezin

We zoeken in Lunteren een steungezin:

  • Met kind(eren) van ongeveer dezelfde leeftijd;
  • Dat het leuk vindt om een ondernemend meisje wekelijks een gezellige speelplek te bieden;
  • Waar haar moeder zo nu en dan bij kan aanschuiven voor wat gezelligheid en steun;
  • Die willen helpen om de kennissenkring in de buurt uit te breiden.

Wil je meer informatie? 

Dan kun je contact opnemen met Nienke van der Kaaij, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Ede, via nienke.vdkaaij@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-392 13 569

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.