Als ik binnenkom staat dit mevrouwtje al bij de deur te kijken wie er op bezoek komt. Ze is nieuwsgierig, vrolijk EN bijdehand met haar twee jaartjes oud!

Haar moeder is jong en probeert alle ballen in de lucht te houden: studeren, werken en haar dochtertje alleen opvoeden. Het is veel.

Moeder en dochter zijn gek op elkaar, maar soms is het fijn om even los van elkaar te zijn. Deze moeder heeft weinig steun uit haar omgeving, dus momenten voor haarzelf zijn schaars. Het meisje gaat wel naar de opvang, maar de moeder gunt haar dochter het familiegevoel, en dat missen ze nu. Daarom zijn we op zoek naar een leuk steungezin, dat samen met deze peuter de wereld wil ontdekken.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in Amsterdam Zuidoost dat:

  • Het leuk vindt om deel uit te maken van het leven van dit meisje;
  • Bij voorkeur op maandag enkele uurtjes beschikbaar is;
  • Een jong kindje heeft, maar een lieve tante of oma is ook heel welkom;
  • Dit meisje wil helpen in haar ontwikkeling.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Marieke van Rooij, coördinator Buurtgezinnen Amsterdam Oost en Zuid-Oost, 06-23143634, mariekevanrooij@buurtgezinnen.nl.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.