Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Hij wil nog leren vissen, skaten, houdt van koken en buitenspelen, maar nog meer van weetjes en feitjes en het allermeeste van gamen. Voor deze jongen van 11 valt er nog een hoop te ontdekken. Helaas heeft hij niet lang geleden zijn vader verloren en is het vanwege een burn-out soms echt pittig voor zijn moeder om hem alleen op te voeden. Ze gunt hem een gezellige plek met een leeftijdgenoot die ondernemend is en hem op sleeptouw wil nemen.

Buurtgezinnen zoekt een steungezin waar hij eens per week op een vast moment welkom is om mee te draaien. Omdat hij terughoudend kan zijn in het contact gunnen we hem een sociaal en actief gezin dat het leuk vindt om samen dingen te ondernemen. Dan zal hij snel zijn vrolijke en geïnteresseerde karakter durven tonen

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in de omgeving de Baarsjes waar:

  • de jongen eens per week een middag welkom is en ook mag mee eten.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.