Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jonge Syrische vrouw van net 24 jaar ben ik op zoek naar een steungezin dat het leuk vindt om deze dame op weg te helpen. Ze woont sinds 4 jaar in Nederland en sinds enige tijd in Amstelveen. Ze spreekt vloeiend de Nederlandse taal en studeert in Zuid–Holland.

Wij zoeken een gezin dat met haar een praatje wil maken en samen wil sparren over alledaagse vraagstukken, gewoon lekker een kopje thee met elkaar drinken, om haar Nederland van dichtbij te laten zien, haar te helpen met het maken van al die keuzes waar ze in haar jonge leven voor staat. Haar wegwijs maken in Amstelveen. Kortom, we zoeken een echte ‘buurvrouw/gezin’. Idealiter een wat hoger opgeleid gezin, zodat ze ook universiteit gerelateerde vragen kan neerleggen bij dit gezin.

Deze jonge dame is lief, intelligent en heeft een brede interesse en grote muzikale passie. Hier gaat haar hart echt sneller van kloppen!

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Amstelveen dat:

  • Het leuk lijkt om een jonge vrouw een stukje op weg te helpen
  • Een gezin heeft met oudere kinderen of kinderen in dezelfde leeftijd
  • Woonachtig is in Amstelveen

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Esther Karssing, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer, via esther@buurtgezinnen.nl of bel: 06-55488221.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.