Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

De ouders van deze kleine meid gaan momenteel door een scheiding. Hierdoor wonen de moeder en haar dochter op een andere locatie waar ze weinig mensen kennen. Haar positieve moeder gunnen we een gezellig contact om een band mee op te bouwen, haar dochtertje een lief gezin waar ook een speelmaatje woont om samen mee op pad te gaan. Het meisje is blij, nieuwsgierig en dol op verstoppertje spelen. Een echte zonnestraal met een goede dosis eigen wil! Om te zorgen dat ze zich extra thuis voelen, zoeken we een gezin dat zowel Nederlands als Turks spreekt.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Amsterdam-West in de omgeving Houthavens, Spaarndammerbuurt of Westerpark dat:

  • deze moeder wil ondersteunen door een dagdeel in de week de zorg voor het meisje over te nemen. Dit zou het beste werken op een maandag of donderdag.
  • het gezellig vindt om een warm contact op te bouwen met de moeder.

Bijzonderheden:

  • We zoeken bij voorkeur een Islamitisch gezin van Nederlands-Turkse afkomst.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.