Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Het gezin waarvoor we steun zoeken bestaat uit een moeder en haar vrolijke baby van net 1 jaar. De moeder heeft vanwege gezondheidsproblemen soms heel weinig energie, waardoor ze zich overbelast voelt. Oma helpt het gezin waar zij kan, maar verder zijn er geen mensen in de buurt waar ze een beroep op kunnen doen.

Het lijkt deze moeder heel fijn een vertrouwensband op te bouwen met een gezin waar haar dochtertje eens per week liefdevol ontvangen wordt. Zij kan dan even ‘op adem’ komen en haar energie stoppen in haar muzikale baan. Ze hoopt ook soms zelf welkom te zijn bij dit gezin, voor een kop thee en van gedachten wisselen over de opvoeding. Het meisje is een blije en gezonde baby die zich goed ontwikkeld. Haar moeder is zachtaardig, muzikaal en creatief.

Profiel steungezin

Wij zoeken in Amsterdam-West naar een steungezin dat:

  • Het meisje en dagdeel in de week (in overleg) wil ontvangen;
  • Een warme band met deze lieve moeder wil opbouwen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.