Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Soms kan het je allemaal ineens teveel worden. Dat geldt ook voor de moeder uit dit vraaggezin. Samen met haar man en twee zonen van 8 en bijna 5 jaar vormt ze een druk en levendig gezin. Door omstandigheden vraagt de opvoeding van haar kinderen haar veel energie en dat ontbreekt op dit moment.

Om deze moeder te ontlasten, zijn we op zoek naar een fijn steungezin voor de jongste telg van bijna 5 jaar, waar hij elke vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur welkom is.

Dit vrolijke mannetje helpt graag mee in de keuken. Naast behulpzaam kan hij ook wat gehaaid zijn en is hij graag met zijn handen bezig of schopt hij tegen een bal. In het begin kan hij wat verlegen overkomen, maar al snel ontpopt hij zich als een heuse kwebbelkont en kletst hij je de oren van de kop!

Stil zitten is niet zijn hobby, wel kan hij zich goed alleen vermaken en vindt hij het ook leuk als je met hem meespeelt. Het liefst speelt hij met een auto met een kar erachter, maar hij kan zich buiten in de zandbak ook goed vermaken of binnen aan de knutseltafel.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin:

  • Waar deze jongen elke vrijdagmiddag welkom is
  • Dat hem eventueel ook om 12.00 uur uit school (Opheusden) kan halen. Zijn ouders halen hem zelf aan het einde van de middag weer op.
  • Ook gezinnen waarvan de kinderen al ouder/de deur uit zijn, worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.