Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

De moeder van dit gezin ervaart problemen omtrent haar gezondheid en zwangerschap, waardoor zij veel moet rusten en het haar zwaar valt om haar dochtertje elke dag naar school te brengen. Haar vriend woont helaas nog ver weg, waardoor hij ook niet altijd kan bijspringen.

Wat ontzettend zou helpen, is als andere ouders, wellicht ook van OBS de Burght, die toch al onderweg zijn, het meisje soms mee naar school kunnen nemen. Misschien is er één gezin of kan er een pool van ouders gemaakt worden, die de familie op deze manier wil steunen.

Mocht jouw gezin het leuk vinden om wat meer te betekenen voor dit vrolijke meisje en haar moeder, dan willen we graag in gesprek.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt één of meerdere steungezinnen in de Jordaan, omgeving Lijnbaansgracht:

  • dat bereid is dit meisje sommige dagen naar school te brengen. Dagen zijn in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid van het steungezin.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.