Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen zoekt een liefdevol steungezin voor een gezin bestaande uit een vader, een moeder en hun zoontje van 11 jaar. Het gezin is door een aantal privé omstandigheden (o.a. ziekte van vader) overbelast. De jongen dreigt hier de dupe van te worden, terwijl zijn ouders hem juist gunnen dat hij lekker kind kan zijn.

De jongen houdt heel erg van vissen en zou dolgraag wekelijks met een vertrouwd persoon op pad gaan om te kijken wie de grootste en mooiste vis kan vangen! Hij is erg vrolijk, vriendelijk en praat honderduit. Duidelijkheid, rust en structuur zijn factoren waar deze jongen het goed bij doet.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin dat:

  • Een dagdeel per week (in overleg) beschikbaar is
  • Eventueel kinderen heeft in de leeftijd van 8 tot 12 jaar maar vissende ouders (of vissende opa’s en oma’s) zonder thuiswonende kinderen worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Freke Spijkers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roermond, via freke@buurtgezinnen.nl of bel: 06-10076282

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.