Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Dit meisje groeit samen met haar moeder en grote zus op in Amstelveen. Tijdens het gesprek dat ik met de moeder en de meiden heb, voel ik de goede band met elkaar en merk ik dat de moeder letterlijk alles voor haar kinderen over heeft. De moeder kampt helaas soms met fysieke ongemakken. Hierdoor lukt het haar niet altijd om de energie te geven die ze graag zou willen geven. Daarom is zij op zoek naar een liefdevol steungezin.

Het meisje zou het superleuk vinden als er een gezin is met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd, waar ze in het weekend af en toe mag spelen en rust kan worden geboden. Het meisje heeft een zacht, maar stoer karakter. Ze is sportief, sociaal en houdt van alle soorten buitensporten, waarvan voetballen in het bijzonder. Ook vindt ze het leuk om spelletjes te spelen, ‘pranks’ uit te halen en lekker te helpen met koken.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Amstelveen dat:

  • Een keer per twee weken een zaterdag beschikbaar is
  • Bij voorkeur kinderen heeft in dezelfde leeftijd
  • Een tuin/buiten heeft of misschien mee zou mogen met sporten.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Esther Karssing, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer, via esther@buurtgezinnen.nl of bel: 06-55488221.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.