Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Dit gezin bestaat uit een liefdevolle alleenstaande moeder met een tweeling van 4 jaar. Een jongen en een meisje. Hoewel het om een tweeling gaat, verschillen deze kids erg van elkaar. De jongen is lekker druk en houdt er van om buiten te spelen en lekker te ravotten. Het meisje is rustig en is soms op zichzelf. Beide kinderen hebben een taalachterstand en volgen speciaal onderwijs. Dit gezin heeft geen familie of bekenden in Nieuw-West en daarom is de moeder erg op zichzelf aangewezen.

We zijn op zoek naar een gezin dat wil helpen door de kinderen een fijne speelplek te bieden waar ze welkom zijn. Omdat hun eigen vader niet in beeld is, zou de moeder het erg fijn vinden als de steunvader van het gezin vaderlijke invloeden kan uitoefenen op de kinderen. Dit missen zij nu enorm. We zijn op zoek naar een gezin dat, 1 keer per week of 1 keer per 2 weken, de kinderen op wil nemen in hun gezin.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen een steungezin in de omgeving Osdorp dat:

  • 1 keer per week/ 2 weken de kinderen mee kan nemen en hen een leuke middag wil bezorgen.
  • de kinderen laat meedraaien in hun gezin en waar ze mogen blijven mee-eten.
  • het leuk vindt dat de kinderen in de toekomst ook een keer komen logeren.
  • de kinderen vanwege taalachterstand wil helpen met Nederlands praten.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Maria Hashem, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam Nieuw-West, via maria@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-28447978.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl.